55 35 40 00

Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

ODEO FLARE MK3 LED EVDS NØDBLUS

Varenummer 864530
1.095,00 DKK

Detaljer

Odeo Distress Flare er et kompakt elektronisk nødblus til maritimt brug, og det er perfekt til kajakbrug. Odeo er et Omni Directionel Electrical Optical signal, altså et elektrisk optisk signal mam kan se fra alle retninger. Distress Flare lyser i et mønster der minder og lyset fra et pyroteknisk nødblus, hvilket gør det nemmere at se for andre.

Hvorfor vælge et elektronisk nødblus fra Odeo, fremfor et af de traditionelle pyrotekniske ”krudt” signalmidler. For det første kan de afprøves og testes om de virker, uden at man har ”spildt et skud” og så har de ingen udløbsdato! Desuden kan de spændes på vesten og udstyr, uden at man futter det hele af eller har risiko for andre uheld med åben ild. I en rigtig nødsituation, så har et traditionelt nødblus kun en brændetid på ca. 30 sekunder, mens et Odeo elektronisk nødblus holder op til 6 timer. Er hjælpen ikke nået frem inden da, udskifter man batterierne og har igen fuldt blus på sit nødblus.

Odeo elektroniske nødblus bliver produceret af et dansk firma, med dybe rødder i sikkerhed til havs. De har stor fokus på driftssikkerhed og holdbarhed, og de producerer nogle af de bedste og mest pålidelige elektroniske nødsignalmidler til maritimt brug. Lygternes kompakte form gør dem også særdeles velegnet til brug for kajakroere og friluftsfolk.

Distress Flare er lavet i slagfast plastik og med et godt håndtag, så det er både robust og man har et sikkert greb om nødblusset, når man ligger i vandet og venter på hjælpen. Nødblusset er nemt at betjene, selv med handsker på og det er let at skifte batterierne. Lyset er ekstra synlige ved Search And Rescue, da de er synlig med Night Vision Goggles.

Yderligere information

Varenummer 864530

ODEO FLARE MK3 LED EVDS NØDBLUS

DKK

876,00 DKK

0