55 35 40 00

Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

Handelsbetingelser

OBS! OBS! OBS!

Den aktuelle situation taget i betragtning, tages der ekstraordinær forbehold for prisstigninger fra vore leverandører, hvorfor vi kan annullere en ordre hvis denne ikke kan leveres til prisen

angivet på webshoppen. Vi vil altid bestræbe os på at finde en løsning til glæde og gavn for både kunden og os.

Generelle oplysninger 
Masnedø Marine ApS
CVR: 42713376
Masnedøvej 4
4760 Vordingborg
kontakt@masnedoe.dk
Tlf. 55 35 40 00

Bestilling
Bestillinger kan afgives pr. telefon, fax, hjemmeside via Bådfolkets Indkøbsguide 2017 eller email.
Brug venligst varenumrene fra Bådfolkets Indkøbsguide 2017.
Husk altid at notere dit private telefonnummer, evt. arbejdsnummer, hvor vi kan kontakte dig ved evt. tvivlsspørgsmål.

Betaling
I vores webshop kan du betale med følgende betalingsmidler:
Der er ingen gebyrer ved betaling:
Dankort og VISA/Dankort. Gebyr: 0 kr
EDankort. Gebyr: 0 kr
Dansk-udstedte Mastercard, Maestro og Visa Electron: Gebyr 0% af transaktionsbeløbet

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Alle priser på websitet angives inklusive moms. 

Alle priser på websitet angives inklusive alle afgifter, told, moms mm.
Aftaler på vores website kan indgås på følgende sprog: Dansk

Levering
Masnedø Marinecenter tilbyder pakke- og brevforsendelser med GLS Pakke Shop og Post Danmark som maks. vejer 20 kg og ikke overstiger maks.mål: 100x50x50 cm. Pakker over 20 kg., eller forsendelser over 1,50 meter vil blive sendt med fragtmand mod alm. fragtberegning.

Med GLS Pakke Shop leveres din forsendelse dagen efter til nærmeste ”Pakkeshop“ og du får en SMS med dit pakkenr. når den er ankommet. Du vælger selv hvilken Pakke Shop du vil benytte, som kan være din lokale Brugs, 7-Eleven, tankstation eller anden butik. Der er over 800 Pakke Shops over hele landet og flere kommer til. Bestil på vores webshop og vælg selv pakkeshop. Post Danmark tilbyder levering til nærmeste postkontor/postbutik eller til døren mod merpris.

Alle forsendelser med GLS Pakke Shop (gls.dk ) og Post Danmark (postdanmark.dk) er forsikret og kan spores via hjemmesiden eller via App. Post Danmark brevforsendelser spores og forsikres ikke.

Takster GLS Pakke Shop: Alm. pakker 0-20 kg kr. 60,00
Takster Post Danmark:
Brevpakker kr. 55,00
Alm. pakker op til 20 kg - kr. 80,00 - 95,00
Volumen/forsigtigpakker kr. 195,00
Spørg venligst om pakker til Grønland, Færøerne og EU. Der tages forbehold for ændringer i pris og maks. pakkestr.
Vigtigt
Fragtmand til lange ting, spilerstager, kølskinner, o.s.v. er meget kostbare forsendelser og overgår ofte selve varens pris.

Export (incl. Grønland og Færøerne)
Alle leverancer sker kun mod forudbetaling, og altid med fragt beregning.
Det forkorter ekspeditionstiden når du bestiller via fax, e-mail eller hjemmeside.
Du kan også sende bestillingen via post.
Opgiv altid navn, adresse, email eller telefon- og evt. faxnr, så vi kan bekræfte ordren og oplyse beløbet du skal betale.
Alle priser er incl. 25% moms, der fratrækkes ved salg til ikke EU lande, herunder Færøerne og Grønland. Til EU-lande omregnes til euro og ekspederes med tysk 19% moms.

Afhentning
Hvis du ønsker at afhente dine bestilte varer, kan du gøre dette alle hverdage mellem 08-16 i på vores virksomhedsadresse: Masnedø Marinecenter ApS, Masnedøvej 4, 4760 Vordingborg
Afhentning kan kun ske med forudgående aftale med Masnedø Marinecenter. Kontakt os venligst pr telefon eller mail.

Fortrydelsesret
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved tilk ontakt@masnedoe.dk eller ved at benytte vores standardfortrydelsesformular. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Reklamationsret
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Varen sendes til: Masnedøvej 4, 4760 Vordingborg. . Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.Vedlæg altid en kopi af din faktura/bon sammen med din begrundelse for returnering. Bemærk venligst: CD’er, instrumentbøger, motorreparationsmanualer og digitale søkortmedier tages ikke retur. Ligesom afklippede/afskårne metervarer heller ikke tages retur.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 

Gavekort
Gavekort er altid en kærkommen gave.
Vi udsteder og sender gavekortet til dig.

Persondatapolitik 
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos VVSfix og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Som registreret hos VVSfix har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: kontakt@masnedoe.dk

Den dataansvarlige på vvsfix.dk er Direktør Marianne Hansen

Klageadgang 
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Masnedø Marinecenter ApS Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt

Center For klageløsning

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35

2500 Valby

www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr

Vi tager forbehold for forkerte billeder og priser på produkterne.

Handelsbetingelserne er senest opdateret 17.01.2018

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende) 

Masnedø Marine ApS 
Masnedøvej 4 
4760 Vordingborg

kontakt@masnedoe.dk
Tlf.: 55 35 40 00

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:


__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)